Producten voor de instrumenten en (12)

Draagbare Netwerkmeter MC 7000-3

Draagbare Netwerkmeter MC 7000-3

Het draagbare netmeetapparaat MC7000-3 is ontworpen voor de driefasige meting, weergave en opslag van elektrische meetwaarden in het laagspanningsnet. Een gebruiksvriendelijke Windows-software maakt een snelle en gemakkelijke evaluatie van de gemeten gegevens mogelijk, vooral met het oog op het bepalen van een optimale compensatie-installatie of het controleren van een bestaande installatie: • 3-fasige meting, weergave en registratie van spanning, stroom, frequentie, werk-, blind-, schijnvermogen, vermogensfactor, werk-, blind-, schijnarbeid, harmonischen van de spanning (tot de 51e), harmonischen van de stroom (tot de 51e), THD-U, THD-I • Registratie van alle gemeten netparameters op meegeleverde SD-geheugenkaart van 1GB • Gemakkelijke programmering van registratie-interval en -tijd • Weergave en aanvullende interne opslag van de maximale waarden met tijdstempel • Weergave van de harmonischen in een staafdiagram • Vrij programmeerbare weergave van de meetwaarden op het display (ronddraaiende weergave)
Laserdiffractie methoden

Laserdiffractie methoden

In verschillende chemische of fysieke en technische processen komen deeltjes voor van de orde van 1 μm tot enkele mm in grootte, waarvan de grootteverdeling bepalend of belangrijk is voor het proces. Er zijn veel technische voorbeelden, zoals in de voedselproductie, de farmacie, de procesengineering, het verbranden van brandstof in turbines, motoren, enz., het verbranden van slurries en cosmetica. De laserdiffractie-deeltjesgrootte-analyzer is in staat om een deeltjesgrootteverdeling te meten van een verzameling deeltjes, zoals een nevel, en deze op de juiste manier te verwerken, beschrijven en presenteren. Het deeltjesmateriaal kan vast of vloeibaar zijn in een gas of gasachtige luchtbellen in een vloeistof. Voor de meting is het alleen belangrijk dat de optische eigenschappen van de continue en de disperse fase verschillend zijn. De laserdiffractie-deeltjesgrootte-analyzer biedt het voordeel van een snelle en niet-invasieve meting in een breed scala van deeltjesgroottes. Vooral in het geval van nevels of suspensies is deze methode een standaard meetinstrument geworden.
Chirurgische Instrument Coating

Chirurgische Instrument Coating

Veel instrumenten in de medische technologie zijn onderhevig aan verhoogde slijtage. Bijna alle snij-instrumenten zijn hiervan getroffen. Hardmetaalcoatings zoals TiN, TiAlN, TiCN kunnen de levensduur en daarmee de bruikbaarheid met een factor 3 tot 5 verhogen. De afbeelding toont operatie-scharen met een TiN-coating.
Module Lastbeheer - Energiemanagementsysteem

Module Lastbeheer - Energiemanagementsysteem

BlueLiKon biedt een module voor het uitvoeren van lastmanagement, inclusief lastafvoer bij overschrijding van het vermogen. Live-monitoring door middel van een verkeerslichtsysteem. De invoering van een lastmanagementsysteem kan vooral voor speciale contractklanten snel rendabel zijn. Het helpt vooral om kostbare pieken in het verbruik te vermijden. Uw voordelen: Waarom zou u geld investeren om uitsluitend aan de wettelijke vereisten te voldoen, als u door het beheer van piekbelastingen in een nog kortere tijd uw investeringen kunt terugverdienen en bovendien geld kunt besparen? - Secundengenauwkeurige monitoring van uw energieverbruik als basis voor het vermijden van dure pieken - Visualisatie van de grootste besparingsmogelijkheden in compacte en duidelijke overzichten en diagrammen - Vaststelling van vrij te kiezen grenswaarden, graag in samenwerking met onze energie-experts - Visualisatie van het verbruikspatroon in real-time door middel van lichtindicaties met variabele configuratie
Reactieve Vermogensregelaar BR6000

Reactieve Vermogensregelaar BR6000

elektronische blindvermogenregelaar BR 6000 verlicht LCD of O-LED heldere tekstdisplay gebruiksvriendelijke menustructuur (10 talen) multifunctionele weergave Harmonische weergave automatische initialisatie opslag van het aantal individuele schakelingen intelligent regelgedrag verschillende regelalgoritmen handbediening / vaste stappen temperatuurmonitoring breder bedrijfs- en meetspanningsbereik automatische testloop Voor conventionele en dynamische compensatiesystemen 4 kwadrantenbedrijf 20 regelreeksen regelreekseditor voor het maken van eigen regelreeksen RS 485 interface 2. parameterset Afmetingen: 144 x 144 x 55mm hoogste storingsbestendigheid volgens IEC1000-4-4 breder temperatuurbereik 6- of 12-traps met diverse opties
Reactieve Vermogensregelaar BR7000 (3-fasen)

Reactieve Vermogensregelaar BR7000 (3-fasen)

elektronische blindkrachtregelaar BR 7000 driefasige meting en regeling blindkrachtregelaar en netmeetapparaat LCD volgrafiek 128 x 64 pix Afmetingen: 144 x 144 x 50 mm Ingangen: Bedrijfsspanning: 110...440V~ 50/60Hz 3 x meetspanning: 30...440V~ (L-N) 50...690V~ (L-L) 3 x meetstroom: X:1A / X:5A 1 x externe ingang Uitgangen: 3 x 5 relais schakeluitgangen voor condensatoren 3 relaisuitgangen voor melding, alarm, ventilator 2 interfaces RS485 - Modbus RTU (RJ45)
Reactieve Vermogensregelaar BR604

Reactieve Vermogensregelaar BR604

eenvoudige reactieve vermogensregelaar 4 schakeluitgangen paneelmontagebehuizing 100x100x40mm grafisch display 2x16 tekens (heldere tekst) weergave van verschillende netparameters bedrijfs- en meetspanning: 230V (L-N) zonder alarmrelais en interface
CFD-simulatie

CFD-simulatie

Een verder werkgebied van Suvis is de ontwikkeling en toepassing van moderne numerieke methoden voor de berekening (voorspelling) van stromingen met behulp van CFD in de industrie, wetenschap, enz. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid met het oog op technische toepassingen van numerieke stromingssimulaties. In de afgelopen jaren hebben we verschillende projecten uitgevoerd op het gebied van meerfasige stromingen. We hebben ons beziggehouden met toepassingen in de optimalisatie van processen in de chemische techniek, het transport van deeltjes, gasreiniging en de scheiding van deeltjes uit gassen en vloeistoffen, en de berekening en optimalisatie van cycloonseparatoren. We passen krachtige commerciële softwaretools toe, zoals rastergeneratoren, om numerieke rasters te genereren met behulp van CAD-gegevens in korte tijd, zelfs voor complexe toepassingen. Ook voor stromingsberekeningen en de evaluatie van 3D-stromingsvelden maken we gebruik van krachtige softwareoplossingen. Verder passen we voor bepaalde individuele problemen codes toe die we zelf hebben ontwikkeld.
Laser Doppler Velocimetrie

Laser Doppler Velocimetrie

De meettechniek van LaserDopplerVelocimetrie (LDV) is een van de meest toegepaste moderne meettechnieken in de vloeistofdynamica om nauwkeurige lokale stromingssnelheidsmetingen uit te voeren, met het voordeel van een zeer hoge lokale en temporele resolutie. Onze technische afdeling biedt uitstekende voorwaarden om dergelijke metingen (LDV) uit te voeren.
BlueLiKon - Energiemanagementsysteem

BlueLiKon - Energiemanagementsysteem

Ons energiemanagementsysteem BlueLiKon opent extra mogelijkheden binnen een transparant productieproces. BAFA-subsidiegeschikt EnMS volgens ISO 50001 en DIN 16247. BlueLiKon biedt een op maat gemaakte totaaloplossing die volledig is afgestemd op de wensen en eisen van de klanten. Door de verscheidenheid aan functies kunnen vrijwel alle klantwensen worden vervuld. Bovendien kan met het EnMS BlueLiKon de PDCA-cyclus volgens DIN EN ISO 50001 doelgericht worden geïmplementeerd. Door de installatie van een bedrijfsspecifiek meetsysteem kunnen de energiebalansen van productie- en gebouwtechniek worden verbeterd. Ons energiemanagementsysteem BlueLiKon is speciaal ontworpen voor zakelijke en industriële klanten. Wij bieden u een systeem waarmee u de eisen van een energiemanagementsysteem volgens DIN EN ISO 50001 of de uitvoering van energie-audits volgens DIN EN 16247 op een efficiënte manier kunt realiseren.
Spray-analyse

Spray-analyse

Voor de generatie en productie van een spray is kennis van informatie zoals de gewenste druppelgrootte en de verdeling daarvan van fundamenteel belang. Om een spray correct te karakteriseren, moet men de druppelgrootteverdeling van de druppels kennen, die zijn gegenereerd uit een bepaalde vloeistof. In veel toepassingen is het gewenst om zeer kleine druppels te produceren. Voor het ontwerp en de lay-out van inhalatoren is het bijvoorbeeld noodzakelijk om druppelgroottes te bereiken die niet groter zijn dan ongeveer 10 μm om door de longen te worden opgenomen. Wanneer men een atomisatiedop ontwerpt met het oog op de gewenste druppelgrootteverdeling, moet men via metingen ervoor zorgen dat de dop daadwerkelijk in staat is om de verwachte druppelgrootteverdeling binnen een aanvaardbaar onzekerheidsbereik te produceren. Naast de druppelgrootteverdeling is de druppelsnelheid een belangrijke parameter, aangezien deze een maat is voor de druppelmomentum.
Fasedoppler-anemometrie

Fasedoppler-anemometrie

De metingen van de deeltjesgrootte zijn belangrijk in verschillende toegepaste wetenschappen en in de techniek, bijvoorbeeld bij brandstofverbranding of in cavitatieonderzoek, evenals bij de controle van de deeltjesgrootte. In al deze toepassingen is het noodzakelijk om kennis te hebben van de deeltjesdynamica. Om die kennis te verkrijgen, moet men de deeltjesgrootte en, indien mogelijk, de snelheid meten op een niet-invasieve manier met hoge lokale en temporele resoluties. Een apparaat dat dergelijke metingen mogelijk maakt, is de zogenaamde PhaseDopplerAnemometer (PDA), die verschillende voordelen heeft. Ten eerste heeft het een groot dynamisch bereik van micrometerdeeltjes tot maten in het millimeterbereik. Daarnaast is het zeer nauwkeurig en is er geen kalibratieprocedure nodig. Bovendien is het zeer robuust tegen optische vervormingen. In het volgende zal het werkingsprincipe van deze techniek voor het meten van stroming en deeltjes worden uitgelegd.